"...így készülünk szelíd háborúra,
mindig magunkért, soha mások ellen,
sót párolunk és vásznakat szövünk,
s míg kisebbítnek lassan megnövünk!"
Dsida Jenő


CSÜTÖRTÖKÖN A KÉT HOLLÓSBAN:
TÓTH FERENC
előadása:
Korlátaink - akadály, vagy biztonság?

Vannak-e a nemzetnek korlátai? És az egyes embernek? És milyen hatással vannak ezek egymásra? És ha nincsenek akkor biztonságban érezhetjük magunkat, vagy épp ellenkezőleg? Erre ad választ az egyre népszerűbb fiatal kutató csütörtöki előadásában.

Helyszín: Két Hollós Könyvesbolt, Bp., 1081 Kenyérmező utca 3/a (tel.: 299-0032)
Kezdési időpont: 18 óra
A belépőjegy ára: 1000 Ft
MINDENKIT SZERETETTEL HÍVUNK ÉS VÁRUNK!



Gyurcsány a belvárosban pokolra jut

A Magyar Nemzetért Mozgalom szervezésében 2007.10.04-én vonulást szervezünk a belvárosban. A vonulás célja, hogy a két nappal későbbi Gyurcsány pokolra jut népi játékot népszerűsítse mégpedig úgy, hogy két huszár fogságában Gyurcsány Ferencet végig vonszolják vasláncon a belvároson.

Gyülekező 2007.10.04-én 17:30-kor a Nyugati téren. Indulás 17:00 órakor a Blaha Lujza térre, ahonnan tovább viszik az Astoria, majd a Deák térre, hogy metróval jussanak el a Moszkva térre. Innen indulnak vissza a Kossuth térre. Ez nem tömegdemonstráció, bár a csatlakozást nem tiltjuk meg senkinek.

Gyere el, nézd meg az emberek reakcióját.
GYURCSÁNY FERENC
Mennybe vagy pokolba?


Gyurcsány Ferenc meg mondta: lesznek tüntetések, de majd megunják. Azt is tudtunkra adta, reméli, hogy az emberek tanultak az őszi eseményekből és befogják a szájukat.

Barátom. Egy szavad nem lehet hiszen nagy a jólét. HA MAGYAR VAGY várunk játékunkra.
GYURCSÁNY POKOLRA JUT!
Népi játék a Budapesti Kossuth téren
A Magyar Nemzetért Mozgalom előadásában
2007.10.06. - 2007.10.13. - 2007.10.19. du. 5 órától.
EMLÉKEZZÜNK AZ ARADI VÉRTANÚKRA!

2007.10.06-án (5 h)
Dr. Drábik János, - ifj. Hegedűs Lóránt, Református lelkész, - Dr. Bakos Batu Szent Korona, - Bóna Ilona Mária - Takács András, hogyan tovább, - Pécsi szónok, - Éliás Tibor, opera énekes, Lengyel Károly, Sinkovits Vitay András, Vass István, Balogh Béla.

2007.10.13-án és 19-én (5 h)
is fellépünk a Gyurcsány Pokolra jut előadással. A Műsor után további neves előadók lesznek. Infót a jelzett honlapon találsz, de folyamatosan terjesszük szórólapokon is.

Hogyan tovább! Ez a kérdés foglalkoztat mindnyájunkat. Erre keressük a választ, hogy visszaállítsuk a Kossuth tér HITÉT.

Szólj mindenkinek - Terjeszd az eseményt mindenhol.
Bővebb infó: http://magyarnemzetertmozgalom.hu
..MERT A SZÍV GYŐZNI FOG!..
SZERVEZŐK: Balogh Béla 06-20/916-0029, labbel1@t-online.hu
Mayer József - Kamarás Gergely - Molnár László - Molnár Pál

A rendezvény támogatója: B.Z. & D.T. Autójavító Érd


*** ********************************************

Szőnyi Bartalos Mária
Magyarország
LEGYEN VÉGE MÁR!

Hiteltelen az egész kormány már az emberek szemében.

Bárkit neveznének ki miniszterelnöknek a kormányzó pártok tagjai közül Gyurcsány leváltása után, olyan mértékben hiteltelen lenne személyében, mint Gyurcsány ma az emberek szemében. Az emberek azt tartják, hogy aki Gyurcsány mellé állt, az a nép ellen tette le a voksát. Elveszítette már előre úgy az MSZP tagsága, mint az SZDSZ tagsága a nép bizalmát.
Ezért azt javaslom, hogy oszlassa fel a parlament önmagát és egy szakértői ideiglenes kormány vegye át az országunk irányítását.
Legyen vége a pártoskodásoknak! A baloldali politikusok húzódjanak háttérbe, és azok irányítsanak, akik értenek is a kormányzáshoz minden szinten.
Legyen vége már ennek az országromboló időszaknak!
Ne nevezzenek ki soraikból, de holdudvarukból sem miniszterelnököt, mert nem fogadja el a nép!

ELÉG VOLT!

Elég volt a kormány rágalmaiból!
Mert - Varga Domokos György szavait idézve - "...mi soha, de soha nem üldözzük a zsidót, soha nem üldözzük a cigányt, soha nem üldözzük a baloldalt! De nem tűrjük többé a csalást! Nem tűrjük többé a hazudozást, az önzést, a kivételezést, a gyűlölködést, és nem tűrjük többé, hogy csak azért, mert valaki zsidó, mert valaki cigány, mert valaki baloldali, mert valaki ezért vagy azért másságnak, kisebbséginek, hátrányos helyzetűnek, régi elvtársnak, újgazdagnak, vagy bármi másnak számít, ezért önző módon másokat, akár egy egész nemzetet kifoszthasson; hogy egy egész nemzetet becsaphasson; hogy brutális népveréséért másokat börtönbe juttathasson, maga pedig minden csalást, mint önkényt büntetlen megúszhasson; s végül azt sem hagyjuk - bárki legyen is az -, hogy valaki a szóval, az igével hókuszpókuszoljon, a maga beteges, a nép gyűlöletétől elboruló elmével bűntetlenül és igaztalanul másokat vádolhasson gyűlölettel, fasizmussal, szélsőségességgel."

ELÉG VOLT A TŰRÉSBŐL!
Gyurcsány Ferenc! Mondjon le!
Szakértőkből álló kormány lépjen a mai dilettáns kormány helyébe!

Komárom-Szőny, 2007. október 3.

*** ********************************************

Tüntettek Pécsett
2007.10.03. 16:19

A fejlesztési részhozzájárulásról szóló kormányzati döntés visszavonására szólítottak fel felsőoktatási hallgatói önkormányzati képviselők kedden, Pécsett tartott tandíjellenes demonstráción.

Felhívjuk a döntéshozókat, akik annak idején szüleink, nagyszüleink pénzéből, adójából ingyen tanultak, vonják vissza a társadalom számára káros, sőt, katasztrofális következményekkel járó, tandíjfizetésről szóló határozatot - hangoztatta a Hallgatói Önkormányzatok Országos Konferenciájának elnökségi tagja a 48-as téren tartott tüntetésen.

Fehér Gergely a Pécsi Tudományegyetem (PTE) mintegy háromszáz hallgatója előtt úgy vélte: "nem tűrhetjük, hogy a felsőoktatás a jövőben a tehetségek helyett a tehetősekről szóljon", nem engedhető meg, hogy a felsőoktatással kapcsolatos döntések hallgatói érdekek helyett politikai érdekek mentén szülessenek.

Azt mondta, hogy a tandíj, amely tulajdonképpen egy adófajta, szociális szűrőként működik. Ennek hatása már idén érezhető volt azáltal, hogy a tavalyinál 20 százalékkal kevesebben jelentkeztek főiskolákra, vagy egyetemekre, holott az érettségizők száma hasonlóan alakult, mint az előző esztendőben.

Szabó Gábor, a PTE hallgatói önkormányzatának elnöke elfogadhatatlannak nevezte, hogy "a rossz politikai döntések következtében keletkezett hiányt az egyetemistákkal, a társadalommal akarják megfizettetni".

A kormányzat rossz úton indult el a fer bevezetésével. Térjen jó útra, találjon ki jobb megoldást - mondta. Hozzátette, hogy a tüntetéseket mindaddig folytatják, amíg a tandíjról szóló döntést vissza nem vonják.

STOP, hunhír.hu, gportal.hu/portal/fidesz

*** ********************************************

Cs. Szabó Béla: A jéghegy csúcsa
2007 Oct 03 ÚDK

Már veszekednek is! A nagy vitában még az is feledésbe merült, hogy ki, mikor, mennyit és, hogy lopott, Zuschlagnak ki volt a partnere és nem utolsó sorban a főnöke? Ez így van rendjén, hisz a kézen-közön szerzett lóvéért meg kell dolgozni! Karsai a dísz MSZP-s, - a hírek szerint - majdnem szívinfarktust kapott, amikor megtudta, hogy - a törvénytervezet szerint - havonta csak egyszer járulhatna fizetésért a kasszához!

No persze egyikük sem azért idegeskedik, mert az ország szekere kátyúba került!!!
Á...., dehogy! Mindenkinek az álláig ér a "szoaré", ami még rendben is lenne, a baj viszont az, hogy ráadásul még lötyögtetik is! A társadalom nyakig áll az adóságban, ők a lén, a lóvén idegeskednek!

A 386 képviselő javarészének van ilyen-olyan megbízatása, a teljesség igénye nélkül: (Karsai, Bőhm, Alexa, Arató, Nagy Gábor Tamás, Pokorni, Kósa,....stb.,) és még sokan mások. Ők olyan munkabírású emberek, hogy képesek 24 órát dolgozni, plusz az éjszaka! (Mint, ahogy kedvenc professzorom mondta a kollokvium előtt!) Hogy az ország, és annak szegényebb polgárai hogy élnek, élnek e egyáltalán az szerintük nem érdekes, mert most egybeforrt a "nagykoalíció". Most menteni kell a menthetőt!

Szili Katalin egy TV interjúban ki is jelentette, hogy a képviselők alig jönnek ki a fizetésükből, és azért kell nekik a költségtérítés, meg a két-három "mellék" funkció- teszem én hozzá gyorsan, hiszen az is lóvéval jár!

Mi, azonban úgy 2,5-3 millióan, akik minden hónapban csak "sasszézva" tudjuk kifizetni a számláinkat - mivel a családban valamelyik, "az apa, vagy anya" munkanélküli - kénytelenek vagyunk akár a gyomrunkon is spórolni. A ruházkodásban már ugyan azt tesszük, mint a szociálliberális banda, vagyis éljük fel a tartalékainkat! Nem veszünk új cipőt, új inget, mert természetesen az elsőbbség a gyermekeké mind ruházatban, mind az "ingyenes(!?)" általános iskolai oktatásban. Mert a jövőnek tanulni kell, legalábbis a családok szerint! A számlákat lehet, hogy nem tudjuk kifizetni, de a gyermekeknek akkor is tanulni kell.

Eközben sokan úgy érzik, hogy ennek be kellett következnie, hiszen túlköltekezett az ország! De játszunk el a gondolattal, és tételezzük fel, hogy nem véletlen történtek ezek a költségvetést kifosztó dolgok (13 havi nyugdíj, 50%-os fizetésemelés a közszférában)! Nem véletlen mert, még maga Medgyessi nyilatkozta, hogy jó állapotban van az államkassza. Ha ez igaz, akkor, a dolog arról szól, hogy hogyan lehetne megszerezni a több milliárdos értékű egészségügyi ingatlanokat Budán, amelyért vélhetőleg verekedni fognak a beruházók. Vagy hogyan lehet az évi több ezermilliárd forintos egészségügyi kasszához hozzáférkőzni. Lehet azt úgy, hogyha minden jól megy és nincs pánikhangulat, vagy nem lehet emelni az árakat???

Meglátja a kedves olvasó, hogy a Zuschlag-ügy az csak a jéghegy csúcsa lesz!! Miközben ezeket a sorokat írom, egy régi dallam, de új szöveggel ugrik be a fejembe!

"Elvtárs vigyázz a tűzzel ne játssz,
mert könnyen megégeted, jaj magad...."


    Cs. Szabó Béla / ÚDK

*** ********************************************

A magyar nemzet függetlenségi nyilatkozata
1849. március 19. - 2007. október 23.


Egy évvel a csodálatos március 15-e után megszületett a magyar függetlenségi nyilatkozat, amely visszavette Magyarország szabadságát, visszaadva a Szent Korona államainak, államalapító és államalkotó nemzeteinek szerves egységét. Nemcsak megfosztotta minden hatalomtól az elnyomó, gyarmatosító Habsburg-Lothringeni házat és helytartóit, hanem száműzte is őket Magyarországról, ugyanezzel fenyegetve azokat, akik őket ismét hatalomra segíteni akarják.

Egy évvel a csodálatos szeptember 17-e után - ugyanazon okból, a megsemmisítésünkkel fenyegető szenvedhetetlen iga tűrhetetlensége miatt - a 907-es szabadságmegőrzés, valamint az 1848-49-es és 1956-os szabadságharcok hagyományait folytatva vissza kell szereznünk és ki kell nyilatkoznunk függetlenségünket.

Követelnünk kell, és ki kell vívnunk a Szent Korona Országa egységének visszaállítását, és nemcsak megfosztani kell minden hatalomtól az elnyomó gyarmatbirodalom helytartóit, hanem száműzni is kell őket Magyarországról, ugyanezzel fenyegetve azokat, akik őket ismét hatalomra segíteni akarják.

1849. március 19.


1. Magyarország a vele törvényesen egyesült Erdéllyel és hozzá tartozó minden részekkel és tartományokkal egyetemben szabad, önálló és független európai státusnak nyilváníttatik, s ezen egész státus területi egysége feloszthatatlannak s épsége sérthetetlennek kijelentetik.

2. A Habsburg-Lothringeni ház, a magyar nemzet elleni árulása, hitszegése és fegyverfogása által, nemkülönben azon merény által, miszerint az ország területi épségének eldarabolását, Erdélynek, Horvátországnak, Szlavóniának, Fiaménak és kerületének Magyarországtóli elszakítását s az ország önálló státuséletének eltörlését fegyveres erőszakkal megkísérteni, evégett idegen hatalom fegyveres erejét is a nemzet legyilkolására használni nem iszonyodott, saját kezeivel szaggatván szét úgy a Pragmatica Sanctiót, mint általában azon kapcsolatot, mely kétoldalú kötések alapján közötte s Magyarország között fennállott - ezen hitszegő Habsburgi s utóbb Habsburg-Lothringeni ház Magyarország, a vele egyesült Erdély és hozzá tartozó minden részek és tartományok feletti uralkodásból ezennel a nemzet nevében örökre kizáratik, kirekesztetik, a magyar koronához tartozó minden címek használatától megfosztatik s az ország területéről s minden polgári jogok élvezetéből számkivettetik.

Aminthogy ezennel trónvesztettnek, kirekesztettnek és száműzöttnek a nemzet nevében nyilváníttatik.

3. Midőn a magyar nemzet elidegeníthetlen természetes jogainál fogva az európai státuscsaládba önálló és független szabad státusként belép, egyszersmind kinyilatkoztatja: hogy azon népekkel, melyek vele ezelőtt egy fejedelem alatt állottak, békét s jó szomszédságokat alapítani s folytatni, és minden más nemzetekkel barátságos kötésekkel szövetkezni elhatározott akarata.

4. Az ország jövendő kormányrendszerét minden részleteiben a nemzetgyűlés fogja megállapítani, addig pedig, míg ez a fentebbi alapelvek nyomán megállapíttatnék, az országot egész egyetemes kiterjedésében a nemzetgyűlés minden tagjainak egyajkú felkiáltásával s közmegegyezésével kinevezett kormányzó elnök Kossuth Lajos fogja a maga mellé veendő miniszterekkel úgy saját magának, mint az általa nevezendő minisztereknek személyes felelősségük és számadási kötelezettségük mellett kormányozni.

És e határozatainkat adjuk tudtára a művelt világ minden népeinek, azon erős meggyőződéssel, hogy a magyar nemzetet, mint a független önálló nemzetek sorában egyik testvéröket, azon barátsággal és elismeréssel fogadandják, mely barátságot és elismerést a magyar nemzet nekiek ezennel általunk felajánl.

És adjuk tudtára Magyarország s a vele egyesült Erdély, és hozzá tartozó minden részek és tartományok lakosainak azon kijelentéssel, hogy az említett egy és oszthatlan magyar álladalom minden hatóságai, községei, városai, kerületei, megyéi és polgárai, szóval minden egyesek s testületek, a trónvesztett Habsburgi s utóbb Habsburg-Lothringeni ház iránti hűség s engedelmesség kötelességei alól teljesen és tökéletesen feloldva vannak, sőt attól a nemzet nevében eltiltatnak, s mindaz, ki a nevezett házból netalán a királyi hatalom bitorlójául fellépni merészkedő egyént tanáccsal, szóval vagy tettel gyámolítaná, honárulási bűnt követ el.

2007. október 23.


1. Magyarországot szabad, önálló és független államnak nyilvánítjuk. Kijelentjük, hogy Magyarország területi egysége feloszthatatlan s épsége sérthetetlennek.

A szabad, önálló és független Magyarország követeli a Szent Korona államterületét, államalapító és államalkotó nemzeteit erőszakkal szétszakító nemzetközi szerződések azonnali felülvizsgálatát, a nemzetközi joggal ellentétes rendelkezéseinek eltörlését, az eredeti állapot visszaállítását.

2. Az 1944. március 19-e óta hatalmat gyakorló pártok vezetői a magyar nemzetet elveszíteni, annak szabadságát örökre elvenni akarták. Ezt a magyar nemzet elleni árulással, hitszegéssel és fegyverfogással, nemkülönben azon merénylettel követték el, hogy az ország önállóságának eltörlését fegyveres és politikai erőszakkal kísérelték és tették meg, evégett idegen hatalom fegyveres erejét is a nemzet legyilkolására használni nem iszonyodtak, saját kezeikkel szaggatva szét úgy a Szent Korona eszme természetes értékrendjét, mint általában azon kapcsolatokat, melyek két- és többoldalú kötések alapján idegen országok s Magyarország között fennállott. Ezért minden hitszegő pártvezetőt, minden pártvezető családtagját és mindaz, aki támogatásukat elfogadta, Magyarország nevében örökre kizárjuk, kirekesztjük, minden cím használatától és vagyonától megfosztjuk és az ország területéről, valamint minden polgári jogok élvezetéből számkivetjük.

Ez alapján ezeket a személyeket a nemzet nevében hatalomvesztettnek, kirekesztettnek és száműzöttnek nyilváníttatnak.

3. Amikor e nyilatkozat alapján a magyar nemzet elidegeníthetetlen természetes jogainál fogva a világ szabad nemzeteinek családjába önálló és független állapotban belép, egyszersmind kinyilatkoztatja, hogy azon népekkel, melyek vele ezelőtt egy diktatúra alatt gyarmati sorban éltek, békét s jó szomszédságokat alapítani s folytatni, és minden más nemzettel egyenrangú félként kötött, kölcsönösen előnyös szerződésekkel kapcsolatot fenntartani elhatározott akarata.

4. Magyarország Alkotmánya a Szent Korona eszme szerinti Szabadság Alkotmánya. Törvénykönyveit és az ország jövendő kormányrendszerét minden részleteiben a Szent Korona Önigazgatási rendszere szerint létrehozott Nemzetgyűlés fogja megállapítani. Addig pedig, míg ez a fentebbi alapelvek nyomán megtörténik, az országot egész egyetemes kiterjedésében az Alkotmányozó Nemzetgyűlés minden tagjainak egyhangú akaratnyilvánításával és közmegegyezésével megállapított Alaptörvény alapján, az Alkotmányozó Nemzetgyűlés minden tagjainak egyhangú akaratnyilvánításával és közmegegyezésével kinevezett kormányzó tanács fog kormányozni, amelynek tagjai a Szent Korona eszme iránymutatása szerint, személyes felelősségük és számadási kötelezettségük mellett végzik szolgálatukat.

E határozatainkat tudtára adjuk a világ minden népének, azon erős meggyőződéssel, hogy a magyar nemzetet, mint a független, önálló nemzetek sorában egyik testvérüket, azon barátsággal és elismeréssel fogadják, mely barátságot és elismerést a magyar nemzet nekik ezennel általunk felajánl.

És tudtára adjuk határozatinkat a Szent Korona - Magyarországon vagy a világ bármely pontján élő - minden tagjának azzal a kijelentéssel, hogy az egy és oszthatatlan magyar állam minden hatósága, községe, városa, kerülete, megyéje és minden polgára, szóval minden személy és testület, a diktatúra kiszolgálása okán állampolgári jogaiktól megfosztott személyek iránti hűség és engedelmesség kötelességei alól teljesen és tökéletesen feloldva vannak, sőt attól a nemzet nevében el vannak tiltatva, s mindaz, aki a nevezett hazaárulókat, vagy a hatalom diktatórikus bitorlójául fellépni merészkedő egyéneket tanáccsal, szóval vagy tettel segíti, honárulási bűnt követ el.

Kelt Szegeden, 2007. szeptember 22-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

*** ********************************************

Október 6-ára

Szeretettel kérek mindenkit, hogy
az idei október 6-i megemlékezés ne a Habsburgok gyűlöletkeltésével kiváltott tehetetlenség gyásznapja legyen, hanem szeretetteljes, emlékeztető befogadása a magyar szabadság hősei példaadásának.


Az aradi hősök több nemzetiséghez tartozása példát ad az egyetemes magyarság érdekegységére, folytatásaként első szabadságharcunknak, a hét törzset egyesítő Árpád apánk vezetésével megvívott 907-es dicsőséges Pozsonyi Csatának.

A magyar nemzet 1849. március 19-én tett függetlenségi nyilatkozatában kifejezett állami és emberi szabadságért adták életüket az aradi hősök.

Ezért hát méltó és szükséges minden településen, ahol megemlékeznek az aradi hősökre, a mai egyetemes magyarság minden nemzetiségének emlékezetébe idézni azt a célt, amit aljas eszközökkel meggátolt beteljesedni az akkori diktatúra.

Ugyanakkor tudnia kell az egyetemes magyarság minden tagjának, hogy a jelenlegi diktatúra által a nyakunkba erőszakolt szenvedhetetlen iga lerázása nem késlekedhet, az önvédelmi ösztönnek cselekedetté kell nemesednie, hogy az egyetemes magyarság nevében ismét tehessünk megvalósulható függetlenségi nyilatkozatot.

Szeretettel kérek mindenkit, aki ezzel egyetért, tegyen azért, hogy a saját településén tartott október 6-i megemlékezésen olvassák fel a magyar nemzet 1849-es és a 2007-es függetlenségi nyilatkozatát(1), és keresse meg rokonait, barátait, ismerőseit a föld minden pontján, továbbadva ezt a szeretetteljes kérést.

Ugyanígy, szeretettel kérek mindenkit arra, hogy a példaadást fogadó megemlékezésen (emlékeztetésül a Szent Korona tagságukkal járó kötelezettségekre) adja kezébe az ott lévőknek azokat a szórólapokat (miután saját adatait a megfelelő helyre beírva kinyomtatta és sokszorosította), amelyeket kiválaszt az alábbiak közül:

1. A magyar nemzet függetlenségi nyilatkozata http://eunyet.hu/hirlevel/magyarfuggetlenseginyilf.doc 1849. március 19. - 2007. október 23.
2. Mennyit szánsz a nemzet megmentésére? http://eunyet.hu/hirlevel/0709230201.doc
3. Felhívás http://eunyet.hu/hirlevel/felhivas.doc
4. A Szent Korona eszmén alapuló Szabadság Alkotmánya http://eunyet.hu/szksz/szkszszoro1.doc


A megemlékezésen részt vevők többsége hajlandó lesz arra is, hogy akaratát nyilvánítsa az Alkotmányozó Nemzetgyűlés megtartása mellett, tehát aláírja az akaratnyilvánító ívet (20 soros http://eunyet.hu/hirlevel/07062505.doc, 10 soros http://eunyet.hu/hirlevel/07062505a.doc, hátlap http://eunyet.hu/hirlevel/07071320.doc).

Az aláírók közül a többség vállalja a Szent Korona Szolgálatot, tehát bizonyságot tesz Szent Korona Tagsága mellett. Nekik kell odaadni a "Bizonyságtételi adatlapot", melynek kitöltött részét az aláírásgyűjtő levágja, és elküldi az adatokat e-mail-en az info@szksz.hu címre. (Ez alapján postázunk a bizonyságtevőnek egyéb anyagokkal együtt egy igazoló okmányt)

Az aláírásgyűjtő ívek adatai egy Magyar Adatbázist alkotnak. (Az adatrögzítés is jelzi az egységet, hiszen ugyanazt a rögzítőprogramot használjuk a világ minden részén.) Amikor az itt szereplők létszáma eléri a 2 és fél milliót, akkor lesz meg az Alkotmányozó Nemzetgyűlés személyi feltétele.

A Magyar Adatbázisban szereplőket csak olyan esetben szólítjuk meg, amikor létfontosságú ügyben kell az egyetemes magyarságnak akaratot nyilvánítani.

Ilyen eset most az Alkotmányozó Nemzetgyűlés mellett az államalapító magyar nemzet Szent Korona tagságának jogi elismertetésére szolgáló népszavazás.

Október 6-a az egyetemes magyarságnak ezt az érdekegységét jelképezi, amelyért az aradi hősök életüket adták.

Ezt a példaadást kell nekünk befogadni és cselekvő erővé váltani.

Ehhez kérem a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.
Így legyen!

Kelt Szegeden, 2007. október 3.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

1 A magyar nemzet függetlenségi nyilatkozata 1849. március 19. - 2007. október 23. - http://eunyet.hu/hirlevel/07092201.doc

2007(1707).10.04.

Hírháló achívum CD
Kárpát-Haza
Nemzetőrség
Varga Domokos György honlapja
Egységben a Szent Koronával!
Az Atya, Anya és Fiú: a Maniheista szentháromság

Petíciózás

BANNERCSERE
Best of Gyurcsány 2
tovább dübörög a hazugság

és gyűjtemény

Dobogó
Hírháló archívum CD
Programajánló!
FEKETELISTA
Székely miatyánk
Magyar Arcképcsarnok
Nemzeti Hírháló blog
Egységben a Szent Koronával!
Civil Jogász Bizottság
Nemzeti Jogvédő Alapítvány

Újra Zenit TV
Erdélyi tájakon
Szent Korona rádió
Kossuth Tér Rádió
Szent István Rádió
Feltöltődés zenével
Hírvonal: 1/222-0343

Ingyenes Winamp programmal
Hírháló rádió

 
"Uram, ments meg engem a hazug ajaktól és a csalárd nyelvtől!"
Zsoltárok k. 120:2




 
A hírlevelekben megjelent írások nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség véleményét.
Nyomtatás | Hozzászólások | Szerintem | Hírküldés | Vendégkönyv
Feliratkozás | Leiratkozás | Szüneteltetés | Nagyobb betű | RSS | Levelezőlistánk